Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Welkom op onze veilingsite

Op 4 oktober tover jij jouw keuken om tot een professionele keuken, wanneer je samen met chefs Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel**), Peter Gast (Restaurant Graphite*) en Mike Cornelissen (Restaurant Rijnzicht*) een fantastisch Michelinsterren driegangendiner bereidt. En wie deze avond steunt, kan ook bieden op de fantastische veilingitems die op deze pagina staan. Je kunt vanaf nu bieden tot 4 oktober 19.45 wanneer gastheer Robert ten Brink het eindsein geeft. 

Leer je straks ijsdriften in Zweden; ga je met je zelfgekozen gezelschap aan de slag met het bedenken van een eigen receptuur voor verse worst of krijgt dat origineel gesigneerde Ajax shirt een ereplaats bij jou aan de muur? Kijk en bied mee!

Vergeet niet: de opbrengsten komen ten goede aan de verbouwing van Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam. Help mee om ouders dichtbij hun ernstig zieke kind te laten zijn! Dankjewel!