Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

< Veiling Gesloten

Genieten van onze geschiedenis - jonge meester Jan Six en zijn Oude Meesters gevolgd door een borrel voor 15 personen in het chique Pulitzer Amsterdam

Winnend bod: €1.500,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Jan Six is kunsthistoricus en nazaat van het roemruchte Six geslacht. Zijn verre en beroemde voorvader Jan Six was vriend en beschermer van zijn grote stadsgenoten Vondel en Rembrandt. Jan Six XI (1978) adviseert bij aan- en verkoop van oude meesters. Een aantal jaren terug ontdekte hij onder meer twee werken van Rembrandt, die nu - na (gedeeltelijke) restauratie - in respectievelijk de musea Thyssen Bornemisza (Madrid) en de Lakenhal (Leiden) tentoongesteld zijn. In zijn eigen galerie aan de Herengracht 390 in Amsterdam laat Jan Six je verborgen boodschappen uit de schilderijen van de Gouden Eeuw zien. Na afloop van deze anderhalf uur durende bijeenkomst krijgt iedere aanwezige een verrassing van Jan! Vervolgens loopt je met je gezelschap naar het nabijgelegen prachtige hotel Pulitzer Amsterdam op de Prinsengracht, voor een geheel verzorgde borrel.

Bekijk hier het filmpje

 

 

Winnend bod: €1.500,-