Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

< Veiling Gesloten

Personal Vintage Champagne - creëer je eigen absoluut unieke champagne

Winnend bod: €5.950,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Personal Vintage is een unieke kans om je eigen champagne samen te stellen. Je volgt dezelfde stappen als de wijnmaker: door het selecteren van de druiven, het rijpen in eikenhouten vaten en rvs-stalen tanks en het bepalen van rijpingstijd creëer je je unieke Champagne, compleet met je eigen ontwerp label. 

Maar Personal Vintage is meer dan dat: het is een reis, waarbij je je champagne volgt vanaf het eerste begin als druif aan een rank tot het eindproduct; de fles champagne. Kortom: een love story. 

Personal Vintage is alleen mogelijk op uitnodiging, en deze aanbieding houdt in: een aantal bezoeken aan HATT et SÖNER in Bergères-les-Vertus, bij Reims in de champagne regio; waaronder de jaarlijkse 'Great Knowledge Trip' in het voorjaar, de "Harvest Trip" later in het jaar, en allerlei andere evenementen en bezoekmomenten die gedurende het jaar worden georganiseerd.  En last but not least: 50 flessen van je eigen unieke Vintage Champagne. 

Download prestentatie Personal Vintage

www.hatt-soner.com 

 

 

 

 

Winnend bod: €5.950,-