Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

< Veiling Gesloten

QWIC Urban FN7 Lite elektrische fiets - Dutch Design op z'n best!

Winnend bod: €2.300,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Al vele jaren een steady testwinnaar bij elektrische fietsentesten, deze Dutch Design E-bike van het hippe Amsterdamse bedrijf QWIC. Opgericht door Taco Anema en Michiel Hartman, die elkaar kennen van de Technische Universiteit Delft. "De vele prijzen onderstrepen de aandacht en kwaliteit waarmee wij onze e-bikes ontwikkelen, het laat zien dat wij als Nederlands merk voorop lopen in de internationale e-bike branche"

“De combinatie van comfort, zeven versnellingen, een zeer krachtige motor én de fluisterstille aansturing maken de QWIC Premium N7.1 een echte prijswinnaar. Dit is een zeer comfortabele elektrische fiets voor woon-werkverkeer. Concluderend door het testpanel: 'Deze fiets is zeer goed afgewerkt en heeft een prima actieradius. Verder heeft de N7.1 een sterke ondersteuning, een extra stevig slot, prettige rijeigenschappen, geïntegreerde verlichting en zelfs een handige gadget: een usb-aansluiting in het display.' 

De gelukkige winnaar kan zelf overleggen met QWIC welk framemaat en welke frame (dames- of herenfiets) gewenst is. En – ook niet onbelangrijk – welke kleur het wordt; Stone Grey of Army Green. Vervolgens wordt de fiets netjes bij de gewenste dealer afgeleverd en rijklaar gemaakt. Go green (or grey)!

 

Winnend bod: €2.300,-