Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

< Veiling Gesloten

Vier dagen ijsdriften in Zweden voor 2 personen in februari 2021

Winnend bod: €3.500,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Het staat op de bucketlist van veel mensen en nu krijg je deze unieke kans: een volledig verzorgde reis van vier dagen (uit en thuis) voor twee personen naar de mooiste ijscircuits van Rorbacksnas in Zweden. Hier leer je van zeer ervaren professionals (Jeroen Mul, Bas Mul en Olaf Commijs) volledig zelfstandig te driften in jullie BMW compact (met spikes) driftauto. Ook is er op de laatste dag de mogelijkheid om een snowscooter tocht te maken. Jullie logeren in de nabijgelegen cottages van het Folkethus. Ervaring is niet vereist, een rijbewijs én warme kleding wel. Want let op: het is zeer koud! Temperaturen tot -20 graden zijn hier niet ongebruikelijk.  

Het all-inclusive arrangement is gebaseerd op twee personen per auto en kamer. (Inclusief: vluchten naar en van Oslo, transfer naar Rorbacksnas, gebruik van de driftauto, brandstof, overnachtingen in cottage, eten en drinken op locatie inclusief BBQ op het ijs, instructie. Niet inbegrepen zijn de transfer naar en van Schiphol, persoonlijke uitgaven en de snowscootertocht). 

Kijk en geniet: Bekijken

Winnend bod: €3.500,-