Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

< Veiling Gesloten

Workshop verse worst maken voor 16 worstfans bij Brandt & Levie

Winnend bod: €900,-

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Brandt & Levie is het eindproduct van drie vrienden die, na een reis door Italië, het geniale idee kregen een worstenmakerij te beginnen. Tijdens de reis leerden ze het vak van diverse Italiaanse grootmeesters in het land waar worst maken nog een waar ambacht is. Inmiddels zijn de worsten en patés van Jiri, Geert en Samuel een waar begrip in heel Nederland. En binnenkort kunt u het ook!

Met maximaal 16 personen krijgt u een workshop verse worst maken in het atelier boven de slagerij op de Archangelkade in Amsterdam. De workshop (op een vrijdagavond of zaterdagmiddag) begint met een introductie over Brandt & Levie; hun werkwijzen en visies. U krijgt een korte rondleiding door de fabriek en gaat daarna zelf – met een drankje in de hand - aan de slag. Eerst maalt u het (duurzame) vlees en verzamelt de kruiden voor het eigen recept. De zelfgemaakte worsten neemt u aan het einde van de workshop mee naar huis. Maar niet alvorens een uitgebreid diner te hebben genuttigd ter plekke. Iedere aanwezige krijgt ongeveer acht à negen verse worsten in een luxe goodiebag mee naar huis.

 

Winnend bod: €900,-